Back to top

Més que tenis al campus d'estiu del Monterols

Són més de 150 els nens i nenes que passaran el període estival a les instal•lacions del Club Tennis Reus Monterols practicant tota mena de modalitats esportives.
Imatge del campus d'estiu del Club Tennis Reus Monterols

Tal com el seu nom indica el campus multiesportiu del Club Tennis Reus Monterols ofereix múltiples activitats esportives als nens i nenes que enguany s'han inscrit en aquest servei, més de cent cinquanta.

Les mesures de seguretat imposades pel Govern de la Generalitat per tal de prevenir el contagi de la COVID-19 han obligat els seus organitzadors a reduir el nombre de participants a la meitat i a adaptar les activitats que s'hi oferien en anys anteriors.

Poder-les realitzar ha estat possible gràcies a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, amb pistes exteriors, gespa i piscina, que han facilitat la pràctica del tenis, el pàdel, el futbol, tallers didàctics i manualitats, classes d'anglès o jocs recreatius.

El campus s'allargarà fins al mes de setembre, just una setmana abans que s'iniciïn les classes escolars, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.  

Paraules clau:

Notícies relacionades