Back to top

Més de seixanta voluntaris recullen brossa a l'entorn de La Vitxeta

Una seixantena de voluntaris han participat en la jornada de neteja que ha tingut lloc aquest diumenge a l'entorn de l'escola La Vitxeta. La iniciativa, impulsada pel col•lectiu Al Camp Residu Zero, ha acabat amb un pica-pica.
recollida de brossa a l'entorn de l'escola La Vitxeta

Ampolles de vidre i de plàstic, sabates diverses, llaunes, trossos de porexpan, i fins i tot una serra. Aquests són alguns dels objectes que s'han anat recollint en la jornada de neteja impulsada per Al Camp Residu Zero, un col·lectiu creat fa pocs mesos que, en aquesta ocasió, ha actuat conjuntament amb l'escola la Vitxeta i la Jove Cambra de Reus, i que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

Des de l'organització, que una vegada al mes organitzen una jornada de neteja en algun lloc del Camp de Tarragona, asseguren que no promouen només aquesta activitat, sinó que també busquen conscienciar la ciutadania dels diferents responsables que fan que aquestes deixalles acabin a l'entorn natural.     

Els voluntaris que han participat en la jornada, sobretot joves i famílies amb infants, han resseguit més de tres quilòmetres de camins partint de l'escola La Vitxeta.

Amb les deixalles que han recollit han omplert un contenidor de 2 metres cúbics de rebuig, un de vidre d'una capacitat de 250 litres, i un d'envasos de 300 litres.

Al final de la jornada s'ha fet un pica-pica amb tots els voluntaris que també han pogut menjar coca amb xocolata cedida pel forn Sistaré. 

Paraules clau:

Notícies relacionades