Back to top

Més de tres mil degustacions i mil coques venudes en la Primera Cocada del Baix Camp

Amb l’objectiu de promocionar un producte tant típic de casa nostra, com la coca de recapte, s’ha celebrat a Reus la primera edició de la Cocada, una iniciativa que, segons els organitzadors, ha superat totes les expectatives. Unes mil coques venudes i més de tres mil degustacions individuals. Aquestes han estat les xifres de la Primera Fira de la Coca de Recapte del Baix Camp, una fira en què hi han participat nou forns de la comarca, procedents de Reus, Riudoms, la Selva del Camp i l’Aleixar, i que han ofert coques com les de ceba, d’espinacs, de bolets o de llonganissa. La degustació s’ha pogut completar amb una copa de vi. La iniciativa ha tancat portes amb gran satisfacció tant per part dels visitants com del gremi de forners. Amb la Cocada es volen promocionar els productes de la terra i situar la coca de recapte com una menja de referència en la gastronomia de la comarca.