Back to top

Més zones d’aparcament per a pares i mares d’alumnes en centres educatius

Les noves zones de l’escola Sant Josep i l’escola ARCE se sumen a les 16 ja existents que tenen com a propòsit millorar la seguretat a les entrades i sortides de les escoles.

La Guàrdia Urbana estrena dues noves zones d'aparcament per a pares i mares d’alumnes en centres educatius i introdueix millores en la zona del col·legi General Prim. Amb aquesta actuació, la Guàrdia Urbana ja suma 16 zones d’aparcament d’aquest tipus.

Escola Sant Josep i Arce

En concret, davant dels centres s’ha reordenat l’aparcament i s’ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries següents: de 7:30 a 9:15 i de les 11:45 a 18:00h. En el cas de l’escola Sant Josep, la reserva s'ha fet al carrer Balmes; i a l’escola ARCE, davant la porta lateral tocant l Reus Ploms.

Les limitacions d’estacionament en les àrees de seguretat només s’apliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d’hores del dia, els veïns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

Centres amb mesures de mobilitat segura

Aquests canvis arriben després d’aplicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L’Olivera, l’escola Misericòrdia, l'institut Escola Pi del Burgar, el Col·legi la Presentació, l’Escola Maria Cortina, i ara l’escola Sant Josep i l’escola ARCE.

Plànol aparcament

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l’entorn dels centres.

Paraules clau:

Notícies relacionades