Back to top

Miami Platja adopta un pop com a mascota infantil

Miami Platja compta a partir d'aquesta setmana amb una mascota infantil, en Momi. Seguint el mateix procediment com es va escollir en Tarracus, la mascota dels jocs mediterranis de Tarragona, els més petits han estat els encarregats de dissenyar aquest personatge, que en aquesta ocasió, és un pop. Amb la presentació en societat de la mascota, Miami posa punt final a les festes de Sant Josep.
momi

Dissenyada per l'alumne Maria Baquer, la presentació d'en Momi com a mascota infantil de Miami Platja ha servit per donar per acabades les festes de Sant Josep a aquest nucli local. A partir d'un concurs de dibuix, els nens i nenes de totes les escoles del municipi han pogut fer volar la imaginació per crear una mascota infantil. La guanyadora del certamen es mostra satisfeta del resultat final. A partir d'ara, en Momi no només serà present en esdeveniments infantils, sinó també en altres iniciatives amb caire divulgador. 

La mascota ha estat presentada oficialment davant la població, en un acte que ha posat la cirereta al pastís de les festes de Sant Josep. Des del consistori, posen èmfasi en les dades de participació, més altes que altres anys, i en el fet de comptar amb dos nous espais on celebrar els actes.

Entre les novetats d'enguany, destaca la calçotada que ha aplegat més de 350 persones, però posats a triar, els més joves prefereixen altres iniciatives on hi han tingut un paper important. D'aquesta manera, Miami Platja dóna per acabada les festes de Sant Josep, prèvies a Setmana Santa, per començar a mirar la celebració de Sant Jaume, que té lloc a l'estiu.