Back to top

Miami Platja, un paradís pels votants

A diferència del que tot just està passant a Mont-roig del Camp a l'Institut Miami Platja s'ha convertit en refugi de molts votants d'altres poblacions del Camp de Tarragona. Superats els problemes informàtics de primera hora, la votació ha funcionat amb completa normalitat i en un ambient totalment pacífic i festiu. Cap al migdia, els responsables de les meses del centre parlaven de 800 votants aproximadament.
Votants a l'institut Miami Platja de Mont-roig del Camp

Tot i que l'ajuntament de Mont-roig del camp no ha facilitat espais electorals, Miami Platja ha estat un dels indrets de la demarcació de Tarragona on han pogut votar amb més facilitat. De fet, molts ciutadans s'han acostat fins aquest municipi per poder exercir el seu dret a vot. Com és el cas de l'Eduard Francisco qui ha explicat que "a Reus a les nou del matí no funcionava res, llavors he anat a un poble d'aquí al costat a Montbrió i també estava igual". Per la qual cosa, aquest votant s'ha desplaçat fins a l'Institut Miami Platja.

Els membres de les meses han assegurat que el defalliment s'està fent palès entre els organitzadors tot i això tots estan disposats a seguir defensant els seus drets en front l'ofensiva repressiva de l'estat. "Veig la gent molt il·lusionada i molt atemorida, els que estem aquí estem molt cansats perquè portem des de les cinc del matí", ha assegurat la Raquel Comenas, membre d'una mesa electoral. Fins a primera hora de la tarda tota la jornada s'ha produït sense incidents i amb un ambient totalment pacífic.