Back to top

Mig miler més de sospitosos i la xifra s'acosta als 14.000 a Tarragona

Continua l'increment exponencial de casos sospitosos de coronavirus al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Una xifra que xoca frontalment amb els casos confirmats, 28 més en les darreres 24 hores.
casos

A la demarcació de Tarragona no paren de créixer el nombre de casos sospitosos de COVID-19. Aquests són aquells als quals no se'ls ha fet una prova diagnòstica però que els sanitaris i els professionals mèdics determinen que són possibles contagiats de coronavirus.

Durant els darrers dies la xifra s'ha incrementat en centenars. Aquest dilluns 491 nous casos sospitosos, el que eleva la xifra total a la demarcació a pràcticament 14.000. Al Camp de Tarragona hi ha 10.628 casos sospitosos per 1.884 confirmats; a les Terres de l'Ebre la ràtio és encara més exagerada, amb 3.257 casos sospitosos per 227 confirmats. 

Consulta aquí totes les dades

Aquest dilluns han mort al Camp de Tarragona, segons el departament de Salut, tres persones per culpa de la malaltia. La xifra s'eleva a 362 víctimes mortals. A les Terres de l'Ebre, on fa més d'una setmana que no hi perd la vida ningú per COVID-19, la xifra es manté congelada a les 42 defuncions des de l'inici de la pandèmia. En total a la demarcació han mort 404 persones. 

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya han mort des de l'inici de la pandèmia 11.248 persones. D’aquestes, 3.327 han mort a una residència, 153 a un centre sociosanitari i 614 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades