Back to top

Mig miler de persones "passegen" per la República a Salou

Mig miler de persones participen a la segona Passejada per la República de Salou, una manifestació organitzada per la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat que, igual que l'any passat, ha tingut una contraprotesta per part dels unionistes. Un cordó policial ha separat les dues parts.
passejada per la república a salou

El passeig Jaume I de Salou ha estat, per segon any consecutiu, l'escenari de la Passejada per la República, una manifestació de caire festiu que defensa una democràcia real sense repressió de l'estat, una justícia justa, i que es faci efectiu el mandat de l'1 d'octubre. Durant el manifest, que han llegit diversos membres d'entitats independentistes del territori al final de la passejada, s'ha exigit unitat entre els partits polítics independentistes.

En el transcurs de la passejada s'ha repartit el manifest en diferents idiomes entre els ciutadans i turistes. El cant dels Segadors ha servit per tancar l'acte.

Igual com ara fa un any, membres de VOX i unionistes s'han personat a la manifestació cridant consignes contràries als manifestants independentistes. Agents dels Mossos d'Esquadra han fet un cordó entre les dues protestes per evitar que s'increpessin. Al tram final de l'acte han desplegat tres furgonetes fins que s'han dissolt les manifestacions. 

Paraules clau:

Notícies relacionades