Back to top

Mig miler de persones reclamen a Reus llibertat per Pablo Hasél

Després de la concentració al Mercadal alguns manifestants han marxat cap a la comissaria de la Policia Nacional on s'han viscut moments de tensió amb els Mossos. Una dona ha resultat ferida.

Intens crit de "llibertat, Pablo Hasél" aquest dimarts a Reus. La plaça del Mercadal ha tornat a omplir-se de manifestants, en aquest cas, per protestar per la detenció del raper lleidetà.

Convocades a diverses ciutats de Catalunya, les protesets han comptat amb un suport transversal des de diversos espectres tant polítics, socials, com també culturals. 

Reus Hasel

Incidents amb els Mossos

pablo hasel reus

La manifestació al Mercadal ha acabat sense cap tipus d'incident. Ha estat una concentració tranquil·la en la qual s'ha criticat l'opressió de l'Estat vers determinats moviments. Ara bé, un grup de persones han decidit anar a la comissaria de la Policia Nacional a Reus per continuar amb la protesta. 

Per bé que a Reus no hi ha hagut la tensió i la contundència d'altres mobilitzacions, com per exemple Barcelona, on s'han cremat contenidors i la policia catalana ha hagut de carregar diverses vegades, sí que hi ha hagut, com a mínim, una dona ferida.

Els manifestants davant la comissaria de la Policia Nacional han pressionat el cordó policial i en un moment de tensió hi ha hagut cops de porra que han acabat amb la dona necessitant l'assistència d'una ambulància. Tot plegat ha passat quan passaven pocs minuts de les 21.00 h, i l'ambulància ha trigat molt a arribar. 

Paraules clau:

Notícies relacionades