Back to top

Mig segle d'història al barri Gaudí

Aquest 2018, el barri Gaudí celebra 50 anys d'història, una fita que el veïnat celebrarà tot organitzant diferents activitats al llarg de l'any. Entre les novetats d'enguany, destaca el bateig d'un gegant i un monument d'estètica fallera per Sant Joan.
Gaudí

El barri Gaudí està d'aniversari. Enguany celebra 50 anys de la construcció dels primers edificis d'aquesta zona. Els edificis Bofill, reconeguts a primer cop d'ull per la seva aposta arquitectònica trencadora, acumulen mig segle de vida. Els veïns recorden amb nostàlgia els temps passats entre aquests immobles.

Amb motiu de l'efemèride, el barri ha preparat una sèrie d'activitats de celebració que s'afegeixen a la programació habitual de festes de la zona. Entre les novetats, en destaquen dos: el bateig d'un gegant i un monument d'estètica fallera per Sant Joan. 

L'objectiu d'aquestes iniciatives, més enllà de seguir fomentant la socialització entre el veïnat, és reivindicar la història i el llegat del barri Gaudí mitjançant la nostàlgia, el record i sobretot, la mirada posada en el futur per seguir sumant anys d'història a la ciutat.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades