Back to top

Miguel Marín compta les hores per tornar

SILVIA ANDREO

El jugador del club de futbol Reus Deportiu, Miguel Marín podria tornar a jugar el mes que ve. El lateral andalús encara al tram final de recuperació d’un lesió al peroné. Una fractura de la qual va haver de ser operat i que l’ha mantingut lluny dels terrenys de joc més de tres mesos. Marín treballa molt dur per tornar a la gespa el més aviat possible. 

Compta les hores per tornar a vestir-se de curt i córrer de nou pel carril esquerra. Més de 3 mesos han passat des que Miguel Marín es va fracturar el peroné de la seva cama esquerra en el partit contra l’Atlètic Llevant. Una lesió que va arribar quan millor estava, ja que s’havia consolidat a l’onze. Mai havia viscut una lesió tan greu però anímicament ha estat molt fort. Després de ser operat ha viscut setmanes interminables de recuperació al costat dels fisioterapeutes, del readaptador i del recuperador del club. Hores de piscina, gimnàs per agafar força al peu però també moltes hores de treball en solitari.

També de moltes visites mèdiques i és ara després del Nadal quan per fi comença a veure la llum. L’ós ja està gairebé soldat i en les properes setmanes l’andalús rebrà l’alta. El lateral té la darrera cita amb el metge el 21 de gener i al febrer podria estar ja competint, sap que no serà fàcil tornar a l’onze...Ángel ha complert amb escreix. Però quan Marín torni a jugar el Reus afrontarà el tram decisiu de campionat i Natxo ja l’espera. El defensa ja es troba a la recta final de la seva lesió, tornarà amb més ganes que mai perquè vol convertir-se en el millor fitxatge d’hivern del Reus.