Back to top

Un miler d'actes per desobeir el confinament a Reus

La regidora de Seguretat, Dolors Vázquez, destaca la reiteració d'alguns veïns a l'hora d'incomplir amb l'exigència de quedar-se a casa.
Mossos d'Esquadra.

En la darrera setmana els cossos policials de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han aixecat fins a 508 actes per desobediència al confinament i s'han produït 6 detencions. Unes xifres que sumen poc més d'un miler des de l'inici del confinament. La regidora de Seguretat, Dolors Vázquez, destaca que "hi ha hagut molts veïns reincidents".

També haurien sancionat 3 establiments de la ciutat per no tancar el seu local, des de l'inici de l'estat d'alarma. Vázquez fa una valoració positiva de les xifres de denúncies, ja que considera que, en global, la ciutadania ha respost i s'ha quedat a casa. D'altra banda, el confinament també ha donat lloc a 24 actes per sorolls, ja que no es respectava el descans dels veïns.  

Més controls en plena Setmana Santa

A partir d'aquest dijous i fins Dilluns de Pasqua, l'Ajuntament de Reus reforçarà la seguretat per evitar que la gent es desplaci a les segones residències.  Un fet que es vol evitar amb més controls a les sortides de la ciutat.

Paral·lelament, des del consistori detallen que des de la posada en marxa de l'estat d'alarma s'han reduït en un 85% els delictes patrimonials a la ciutat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades