Back to top

Un miler d'inscrits a la caminada popular confinada de Reus

Segons l'Ajuntament de Reus, s'han fet més de quatre milions i mig de passes fins a les 14.00 h. La proposta està emmarcada en el programa d'activitats Reus@casa.
Carles Pellicer jocaminoacasa

La primera caminada popular organitzada per l'Ajuntament de Reus durant el confinament, amb l'etiqueta #jocaminoacasa, ha registrat aquest diumenge 1.089 inscrits.

Segons el consistori s'han realitzat més de quatre milions i mig de passes fins a les 14:00 h. La proposta, emmarcada dins el programa d'activitats Reus@casa, s'ha impulsat per promoure l'exercici físic i fer que l'agenda no s’aturi, amb la voluntat d'agrair a tots els serveis essencials el seu esforç, professionalitat i responsabilitat.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha posat en valor l'èxit de la proposta i ha afirmat que "hem dedicat les nostres passes a agrair el treball de tots els professionals sanitaris i de serveis essencials, desitjant una ràpida recuperació a tots els afectats per la COVID-19. Gràcies, Reus, per la vostra resposta en aquesta iniciativa, pel vostre entusiasme i civisme. Ens en sortirem".

Pep Cuerba

Més de 10.000 passes

Les inscripcions s’han fet fins pocs minuts abans de la sortida virtual, que ha donat, en un compte enrere a les xarxes socials, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, a les 10 en punt del matí. Dels 1.089 inscrits, el 64,8 % han estat dones. La participació ha estat molt heterogènia, amb gent de totes les edats. Un 28% del total han estat persones d'entre 40 i 49 anys, i la participant de més edat ha estat una dona de 89 anys. La majoria de participants ha fet entre 2.500 i 5.500 passes, i almenys 72 han superat les 10.000.

Han estat molts el polítics que s'han sumat a la iniciativa, entre ells l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. 

canalreus a telegram

Notícies relacionades