Back to top

Milers d'herois corren contra l'Alzheimer

La primera cursa Herois per l'Alzheimer del Grup Motor Oliva s'ha celebrat aquest diumenge a Reus. 1.700 persones han participat de l'esdeveniment corrent o caminant. S'han recaptat un total de 16.000 euros que es destinaran a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp.
Herois contra l'Alzheimer

Milers de corredors han recorregut el centre de Reus per una bona causa, recaptar diners que es destinaran a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp. 1.700 participants a la primera cursa 'Herois per l'Alzheimer', organitzada pel Grup Motor Oliva i amb la col·laboració del Reus Deportiu. 5 Km que s'han pogut fer corrent o caminant. També gràcies als dorsals solidaris, s'han recollit 16.000€ per una bona causa.

L'Alzheimer, una malaltia molt coneguda entre la població. Coneguda, sovint, perquè l'ha patit algun familiar. I no només la pateix el malalt. sinó tots els que l'envolten. Han participat famílies al complet, àvies i avis, pares i mares i fills i filles.

Marc Sancho ha estat el primer en arribar a la meta amb només 15 minuts. La primera dona en completar el recorregut ha estat Esperanza Bernat amb un temps de 18 minuts. La trobada ha acabat amb l'entrega de trofeus i una classe de zumba.