Back to top

El millor ball esportiu mundial torna a Cambrils

Les millors parelles de ball esportiu tenen una cita a Cambrils del 18 al 21 d'abril. Més d'un miler de parelles procedents d'una trentena de països participaran en les diferents competicions de la Iberica Dancesport. Una segona edició que porta com a novetat el Campionat de Breaking B-Girl, competició femenina classificatòria pel Mundial de la Xina.
II Iberica Dancesport

Cambrils tornarà a ser seu de la competició de balls esportius referent al territori. El Pavelló Municipal acollirà del 18 al 21 d'abril més de 2.400 esportistes que participaran en la segona edició de la Iberica Dancesport. Les parelles, procedents d'una trentena de països ballaran en les diferents competicions de l'esdeveniment. Entre elles destaquen els dos World Open, un de balls llatins i l'altre de standard, de gran nivell, que portaran a pista les millors parelles internacionals d'aquestes modalitats.

"L'any passat vam aconseguir que aquest World Open fos el segon més important a escala mundial. Aquest any ja hem igualat la dada i creiem que la superarem", explica el representant d'Anada Events, David Carrillo.

Altres novetats d'aquesta segona edició és la incorporació de la competició DSE European Children Grand Prix que forma part d'un circuit europeu per a nens. També en destaquen l'International Cup Choreographic Dance i el Campionat de Breaking B-Girl, que servirà per classificar-se al Mundial de la Xina.

Un esdeveniment de gran importància dins del ball esportiu i també pel municipi cambrilenc que serveix per potenciar l'atractiu turístic. La passada edició va comptar amb un gran nombre de públic, que sobrepassava les 500 entrades al dia. A banda de les diferents competicions, l'esdeveniment s'estrenarà al vespre de dijous amb la Festa del Ball on els assistents podran gaudir d'exhibicions de ball esportiu i podran ballar a la mateixa pista.