Back to top

El millor gòspel solidari aterra al Baix Camp

El quintet de gòspel Aba Taano ha visitat diversos municipis del Baix Camp on ha ofert tallers i concerts d'aquest tipus de cant. Els cantaires formen part d'un projecte solidari que vol recaptar fons per a l'ONG "Música para Salvar Vidas", una iniciativa que acull infants en un orfenat a Uganda.
imatge d'un dels tallers d'Aba Taano a la Cripta de Cambrils dins del projecte "Música para Salvar Vidas"

Aprendre algunes tècniques de cant gòspel de la mà del quintet Aba Taano amb un objectiu benèfic. El grup vocal a cappella ha aterrat al Baix Camp on ja ha ofert diversos tallers i concerts per tal que els assistents puguin connectar amb l'energia de les melodies africanes. Les propostes serveixen per recaptar fons per a l'ONG "Música para Salvar Vidas", una organització, que opera a Uganda i manté un orfenat d'una trentena de nens i nenes.

Aquesta formació consta de 5 veus càlides i alegres que canten en sintonia perfecta i transmeten l'energia de l'Àfrica més profunda. A través de cants zulú, soweto i gòspel americà, el grup vocal aconseguir fer vibrar les seves veus negres amb una música de qualitat que els ha portat a guanyar fins a 8 premis internacionals. En els seus concerts també hi trobarem danses, un espectacle ple de vitalitat i un missatge d'esperança per al públic.

Aba Taano ja han trepitjat alguns municipis de la comarca com Reus o Montbrió però la seva estada encara els portarà a la Selva del Camp aquest dijous i divendres i culminarà el proper dissabte 13 d'abril en un concert a la Cripta de Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades