Back to top

El millor hoquei també es viu amb la base

Paral·lelament a la copa del Rei i la Reina d'hoquei, aquest cap de setmana també s'han celebrat la Mini Copa d'aquesta competició. El torneig agrupa la base dels 8 equips classificats al campionat de primera divisió. El Barça Lassa s'ha proclamat guanyadors d'aquesta Mini copa masculina mentre que el Mataró ho ha fet en la femenina.
El millor hoquei també es viu amb la base

Els jugadors de la base d'hoquei també han estat protagonistes de la Copa del Rei i la Reina celebrada aquest cap de setmana a la capital del Baix Camp. Els 8 equips de base dels conjunts classificats per a la copa del Rei i de la Reina en els femenins, s'han enfrontat paral·lelament a la competició de primera divisió. Les mini copes s'han celebrat entre el Pavelló Olímpic, la pista del Reus Deportiu i del Club Natació Reus Ploms.

El Barça Lassa ha aconseguit aquest títol una vegada més proclamant-se campió de les 4 edicions que s'ha celebrat la Mini Copa del Rei. Pel que fa a la categoria femenina, la victòria ha estat pel CH Mataró després de guanyar al Reus Deportiu Miró a la final de la segona edició d'aquesta competició femenina.

Reus també va acollir la Mini Copa del Rei en la seva primera edició l'any 2016.

Paraules clau:

Notícies relacionades