Back to top

El millor pàdel per equips de primera, al Club Tennis Reus Monterols

La competició arrenca aquesta tarda amb els quarts de final i s'allargarà fins diumenge 23.
Arnau Miralles, jugador del club que disputa el Campionat

Vuit equips masculins i set femenins participaran en el Campionat de Catalunya de Pàdel per Equips Absolut de primera categoria que es celebrarà per primer cop al Club Tennis Reus Monterols, coincidint justament amb el 50è aniversari de l'entitat.

Les finals tindran lloc aquest diumenge amb jugadors i jugadores de trajectòria professional en l'àmbit mundial. Una cita esportiva de gran importància que des del Club encaren amb molta il·lusió.

Cartell del Campionat de Catalunya de Pàdel per Equips de 1a Categoria

Els millors clubs catalans de renom internacional

A la presentació de l'esdeveniment no hi ha faltat dues cares reconegudes del pàdel: la reusenca i sòcia del Monterols, Ari Sánchez i el jugador tarragoní, Tonet Sans, que han expressat la seva emoció i les ganes de competir a casa seva amb jugadors de pàdel de renom internacional. A més, Ari Sánchez celebra la decisió de la Federació Catalana de Pàdel d'igualar els premis tant en categoria femenina com en masculina. Una acció que la jugadora agraeix en nom del col·lectiu femení. 'Crec que la Federació serà de referència per altres federacions de diferents esports', aporta Sánchez.

Entrada gratuïta al públic

La competició es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel i pel canal de la Liga Sports TV. A més, el Club convida a tots els aficionats a viure-ho en directe pel fet que l'entrada és gratuïta.

Roda de premsa de presentació del Campionat

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades