El millor Reddis supera La Cava

El CF Reddis aconsegueix la victòria contra el CD La Cava (3-2). Després de mostrar-se superiors davant dels ebrencs, el Reddis es manté a la zona noble de la taula amb 38 punts.
reddis - la cava

Aquest dissabte a la tarda, el Reddis ha tret pit front un rival que es troba als darrers llocs de la classificació. Amb només 10 minuts, Eric Auñón n’ha tingut suficient per obrir la llauna. Els del Mas Tallapedra han dominat el matx durant les dues parts, però no s’ha pogut evitar el primer gol dels visitants, al minut 30’, Josep Monfort ha sumat el primer punt del CD La Cava. Quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final de la primera part (minut 44’), el blanc-i-blau Marc Benito ha fet un xut que ha fet pujar el marcador 2-1.

La segona part del partit ha començat amb diverses ocasions del Reddis que han tornat a estar superiors durant els 45 minuts. L’opció més clara del CF La Cava ha arribat al minut 79’ quan Álvaro Gómez ha xutat la pilota per sobre la porteria rosant el travesser. Al minut 84’, el local Eric Auñón ha fet pujar l’electrònic (3-1) després que la pilota sobrepassés el porter que estava situat al límit de l’àrea gran de porteria. Una situació que ja s’havia produït uns minuts abans amb Pol Pérez, però la pilota ha fregat el pal. Abans d'entrar al túnel de vestidors Miguel Reverte ha volgut dir la seva al minut 89’ apuntant el 3-2 al marcador.

Amb aquests tres punts, el Reddis es manté a la zona noble de Segona Catalana, però torna a mostrar la seva irregularitat, ja que la setmana passada no va aconseguir sumar cap punt contra el CF Camarles. El pròxim partit dels blanc-i-blaus serà diumenge 11 de març contra el CF Ulldecona, un equip que es troba als primers llocs de la classificació.