Back to top

El millor voleibol platja català, a la Platja del Regueral de Cambrils

La Federació Catalana de Voleibol ha escollit aquest emplaçament per celebrar-hi la final del 'Campionat de Catalunya de Voleibol Platja Vichy Catalan Volei Tour'.

El voleibol català torna a triar Cambrils per celebrar una nova prova del 'Campionat de Catalunya de Voleibol Platja Vichy Catalan Volei Tour'. Un esdeveniment que organitza la Federació Catalana i que enguany aterra a la Platja del Regueral de Cambrils per disputar-hi les fases finals

En un any marcat per la pandèmia del coronavirus, el circuit va suspendre ja una de les dues jornades previstes a Barcelona, i ara és la població de la Costa Daurada qui acollirà el certamen entre el dissabte 5 i el diumenge 6 de setembre d'enguany. 

Serà aquest mateix dissabte quan es decidiran quines són les vuit parelles, quatre masculines i quatre femenines, que jugaran diumenge la semifinal. D'aquestes, només en quedaran dues, que s'enfrontaran diumenge a partir de les 5 de la tarda; primer en la final femenina i posteriorment en la masculina

Els membres de l'organització han garantit en tot moment el compliment de les mesures de seguretat, fent que Cambrils continuï sent un destí de referència en l'àmbit esportiu, fins i tot en temps de COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades