Back to top

El Ministre de l'Interior, escridassat en la seva visita a Reus

ADRIÀ MORTE

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha visitat Reus per donar suport al candidat del partit Popular Sebastià Domènech. Fernández Díaz ha acompanyat l’alcaldable reusenc al barri Pau Casals per escoltar les problemàtiques i suggeriments dels representants veïnals.

Una visita acompanyada de polèmica ja que una cinquantena de persones han escridassat el ministre i els membres de la llista popular reusenca. Després de l’atenció als mitjans estava previst auna passejada del candidat i del ministre però finalment s’ha hagut d’anul·lar per qüestions de seguretat i perquè el ministre havia de marxar a Tarragona.

Qui si ha hagut d’aguantar els retrets ha estat Sebastià Domènech que, acompanyat dels primers noms de la llista, ha anat caminant fins la seva seu sota els crits de ciutadans indignats.

A banda de la polèmica, Sebastià Domenech ha assegurat que continuarà treballant perquè la immigració a Reus sigui legal, ordenada i integrada. Al mateix temps, el candidat a l’alcaldia ha insistit en que s’oposarà a l’obertura de qualsevol altra mesquita a la ciutat, mentre no quedi clara l’activitat de l’actual.

El ministre de l’Interior ha defensat la gestió de l’alcaldable reusenc i ha assegurat que cal distingir entre l’immigrant irregular, que marxa per qüestions economiques, i aquells que demanen asil per raons polítiques. Fernández Díaz ha reconegut que l'estat està destinant recursos als països d’origen dels immigrants.