Un minut fatídic sentencia el Reus

Seixanta segons han condemnat el Reus Deportiu Miró. El CP Voltregà s'ha emportat la victòria amb un minut daurat, amb tres gols que han sentenciat el duel.

Després del partit de somni contra el CH Mataró, el CP Voltregà ha fet tornar el Reus a la realitat en un minut. Blai Roca ha estat un dels millors jugadors del partit, ja que els de Jordi Garcia han ofegat la porteria osonenca, però sense èxit. Quan perdones tant, el rival no ho desaprofita. Un seguit d'errades del Reus ha acabat amb una pèrdua de pilota que ha finalitzat amb el gol del Voltregà. Eric Vargas ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

voltregà

Minut per oblidar

El gol ha descol·locat els roigs-i-negres, que han vist com el Voltregà ha encarrilat el partit en qüestió d'un minut: Marc Palazón ha fet el segon, mentre que Arnau Canal ha situat el tercer a l'electrònic. Tres gols en seixanta segons. Una topada entre Pablo Nájera i l'autor del segon gol local ha acabat amb el jugador roig-i-negre a l'hospital.

El Reus no s'ha trobat còmode en cap moment de la primera part, i ha intentat escurçar distàncies en el marcador a través de xuts des de la distància, lluny de traçar jugades que l'han situat com l'equip més golejador de la competició. Amb el 3-0 s'ha arribat al descans.

voltregà

Sense reacció

Raül Marín ha marcat un gol a l'inici de la segona part, però l'àrbitre l'ha anul·lat davant la incredulitat del killer i de tota la plantilla reusenca. Minuts després, una targeta blava provocada pel mateix Marín li ha donat l'oportunitat de retallar diferències a Marc Julià. Blai Roca ha aturat la pilota aturada de l'olotí.

Encara amb els dos minuts de superioritat, Rovira ha entrat al camp abans d'hora, motiu de queixa pels de Jordi Garcia. Reglament en mà, si un jugador entra al camp mentre hi ha una situació d'inferioritat abans d'hora, els àrbitres han d'ensenyar la targeta vermella al jugador i a l'entrenador local.

Aquestes targetes s'haurien traduit amb vuit minuts de superioritat pel Reus (quatre pel jugador i quatre per l'entrenador) o dos gols, que segurament haurien estat clau. Els àrbitres s'han limitat a fer tornar a la banqueta a Rovira.

voltregà

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Tornant al partit, la superioritat del Reus ha provocat un setge a Roca, que s'ha multiplicat per impedir el primer gol ganxet. No només no hi ha hagut gol visitant, sinó que Arnau Canal ha situat el 4-0 favorable als d'Osona.

Un Reus irreconeixible

El Voltregà ha aprofitat l'avinentesa per muntar un altre festival de gols a la segona part. Amb un Reus completament desconegut, els de Manel Barceló han tingut temps de fer un parell de gols més. Rovira i Palazón han situat el 6-0 final. Tot i l'estrepitosa derrota, el Reus no ho ha parat d'intentar, però la pólvora estava mullada.

Amb aquesta derrota, el Reus es manté a la tercera posició de l'OK Lliga, però veu com el Deportivo Liceo i el Barça s'allunyen una mica més, després de les seves respectives victòries.