Back to top

Mireia Luque farà una Master Class sobre les tendències de moda a La Fira

Les Master Class que organitza La Fira Centre Comercial dins de les seves FASHION WINDOWS segueixen endavant amb l’arribada, el proper 9 d’agost, de la influencer Mireia Luque. En aquest cas, la Master Class estarà dedicada a les tendències de moda per a l’estiu, es farà a les 12.00 h i estarà oberta a tot el públic.
Mireia Luque

Com cada mes d’ençà que es van iniciar les 'FASHION WINDOWS', i a través del concurs a Facebook que organitzarà La Fira Centre Comercial, els clients tindran la possibilitat d’endur-se a casa un dels 3 looks exposats a més del sorteig d’un complet Assessorament de Moda amb la influencer convidada mensualment per a un magnífic dia de shopping per compartir els millors tips i consells per anar sempre a l’última.

La Master Class de Mireia Luque, coneguda a les xarxes com a @thesinglelist, servirà perquè aquesta influencer parli de les últimes tendències de la moda en aquests mesos estiuencs. També compartirà amb els assistents els seus trucs i experiències al món de la moda. Durant la celebració de la Master Class, s’entregaran els premis als tres guanyadors dels outfits instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades