Back to top

Miró fa possibles les revetlles estivals al Ploms

Sota el lema "Jo estiuejo als Ploms, vens?" l'entitat albinegra organitza un ventall ampli d'activitats estiuenques dins les seves instal•lacions. Una d'elles són les Nits Miró, el cicle de concerts que aquest dissabte ha fet vibrar els reusencs i les reusenques.

Un got de Vermut Miró al Ploms

Karaoke, pàdel-mojito, futbol sala i també cicle de concerts. L'Estiu al Ploms compta amb activitats per a tots els gustos, i l'última ha tingut lloc aquest cap de setmana. L'entitat Plomista torna a fer viure als seus socis les revetlles mítiques a les instal·lacions.

L'última, amenitzada per "Los Aliados", ha fet ballar al ritme de la música els reusencs i les reusenques. I per qui no li agrada tant moure el cos, a la taula, i amb un bon Vermut Miró, la nit passa més fresca.

Ho explica el gerent dels Ploms, Santi Valldosera: "Vermuts Miró ha aportat un patrocini per dur a terme aquests dos cicles de concerts. Nosaltres, des del Ploms, volem aportar també el nostre gran de sorra reivindicant que el vermut no només és un aperitiu de migdia, sinó també de nit".

Les Nits Miró comptaran amb una segona edició que es farà el dissabte 11 d'agost. El grup que hi participarà resta de confirmar, però de ben segur que estarà al nivell de tots els actes que el club organitza pel seu centenari, on s'hi inclouen també les revetlles d'estiu a la guingueta albinegra.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades