Back to top

Mitja Marató per a tots els públics

BERTA TREIG

El fet esportiu que ha marcat aquest cap de setmana ha estat la Mitja Marató de Reus. Enguany els corredors podien escollir entre tres modalitats diferents segons els quilòmetres recorreguts. Fins i tot els més petits hi han tingut cabuda amb la Kids For Run, la vessant més solidària d'aquesta Mitja Marató. Els diners de les inscripcions dels menuts s'han destinat a l'Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics a Catalunya. 

Els carrers de Reus inundats per una allau de samarretes de colors. Són els participants de la Mitja Marató que aquest diumenge ha fet córrer més de 600 participants a la capital del Baix Camp. El recorregut ha animat a molts runners d'arreu del territori a iniciar la pretemporada amb bon peu i als més aficionats a gaudir d'una jornada d'esport. 

Enguany els participants podien escollir entre tres modalitats diferents La Mitja Marató com a tal, de 21 km, una cursa més lleugera de 10 km i la de 5 km pels que no els acaben de convèncer les distàncies llargues. Els guanyadors de la mitja han estat José Manuel Vieto en categoria masculina i Pilar Rus en la femenina. Una competició on fins i tot hi han tingut cabuda els més petits amb la novetat de la Kids For Run, la cursa dels nens. Els diners de la inscripció s'han destinat a L'Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics a Catalunya. 

Qui sap si algun dia aquest joves corredors podran arribar a ser grans atletes.