El Molinón, un fortí per a l'Sporting

Jugar a casa és per als roig-i-blancs una garantia, ja que d'11 punts, els asturians n'han sumat 10 a casa. El de Xavi Bartolo però poden aconseguir la victòria. La clau: avançar-se al marcador.
Xavi Bartolo en la prèvia del Real Sporting de Gijón - Reus

El Club de Futbol Reus Deportiu visita aquest dissabte, 13 d'octubre, el Molinón. La casa del Real Sporting de Gijón ha fet fort l'equip asturià a casa, que, d'un total d'11 punts sumats, 10 són en gespa roig-i-blanca. Xoc de dinàmiques tenint en compte que els reusencs també fan valer els partits a domicili. De 8 punts, sis han estat lluny de l'Estadi Municipal.

Tot i que el Reus acumula dues derrotes consecutives l'equip no es veu ressentit en els entrenaments. Saben que tenen moltes opcions d'emportar-se el matx si són ells qui s'avancen primer al marcador.

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus: "Tant de bo només siguin 15-20 minuts de molta pressió. Ells vénen de perdre, i nosaltres hem de gaudir del protagonisme de la pilota, en definitiva, l'estil de joc característic del Reus".

El tècnic roig-i-negre combina aquesta idea amb la solidesa defensiva. Necessiten baixar la mitjana de gols en contra i el Molinón és l'oportunitat perfecta. Els davanters asturians no han marcat encara ni un gol en tota la temporada.

"Aquesta setmana he posat èmfasi en recuperar la solidesa defensiva. Per estadística serem un equip que difícilment marcarem més d'un gol per partit. Per tant, si encaixem més d'un gol, serà difícil guanyar".

D'altra banda Carbonell i Vaz es troben en l'última fase de recuperació. Veurem si finalment el tècnic roig-i-negre els hi dóna minuts dissabte, 13 d'octubre, a partir de les sis de la tarda a Gijón.