Back to top

Mònica Balsells: "Espero que Joan Sabater sigui culpable"

La presidenta del Reus Deportiu parla sobre el judici contra l'expresident del club al programa Cercle Central de Canal Reus.
Mònica Balsells

Mònica Balsells ha visitat aquest dilluns el plató del Cercle Central, el programa d'esports de Canal Reus, dirigit i conduït per Berta Treig. L'actual presidenta del Reus Deportiu va respondre a les diverses qüestions que afecten l'actualitat roig-i-negre, com la seva desvincul·lació com a dirigent de la Federación Española de Patinaje o la visita de l'etern rival, el Barça, aquest dimarts al Palau. 

Més enllà d'això, una de les informacions rellevants al voltant del club és el judici contra l'expresident, Joan Sabater, previst per als dies 16 i 17 de desembre. Mònica Balsells va carregar contra Sabater: "espero que sigui culpable".

Balsells assegura que el cas contra l'exresponsable del Reus Deportiu va arrencar després d'una denuncia contra ella per haver utilitzat, pressumptament diners del club a la seva campanya electoral l'any 2011. Un fet que, segons Balsells, es va girar en contra de Sabater quan ella va explicar "tota la veritat" davant el fiscal.  

L'actual presidenta assegura que "Sabater va fer ús de "la visa or per a un ús privat" i per tant el considera culpable del delicte del qual se l'acusa: haver-se apropiat indegudament de 75.000 euros del club. 

MIRA L'ENTREVISTA COMPLETA

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades