Back to top

Mònica Balsells es reunirà amb l'Institut Català de Finances aquest dimecres

La presidenta del Reus Deportiu avança al Cercle Central de Canal Reus Televisió que aquesta setmana es reunirà amb l'ICF per acabar de tancar l'acord de refinançament del club. La Diputació de Tarragona s'encarregarà de facilitar la rehabilitació de les pistes exteriors.
mònica balsells reus deportiu

Un cop guanyades les eleccions, la junta directiva de Mònica Balsells prendrà possessió aquest proper dimecres a les 20:00 hores vespre. La nova junta directiva estarà al capdavant del Reus Deportiu en els propers 6 anys. La presidenta, Mònica Basells, ha visitat el Cercle Central de Canal Reus Televisió i ha avançat que aquest dimecres es reunirà amb l'Institut Català de Finances per acabar de tancar l'acord de refinançament per eixugar el deute del club.

Ara mateix, només queda el vist-i-plau de la comissió tècnica de l'organisme financer per tal de tirar endavant el nou contracte. Un contracte que es mouria en una forquilla d'entre 6.000 i 9.000 euros mensuals que el Reus Deportiu hauria de pagar en un termini d'entre 20 i 25 anys. Com ho gestionarà el club? Balsells ho explica: "Igual si que hi ha un augment d'1 euro en la quota de soci i l'agafem del que ja paguen. Això depen del conveni que s'estableixi amb l'ICF i segons les decisions a l'hora d'explicar a l'assemblea".

Tal com ha confirmat Balsells a Canal Reus Televisió, després de celebrar aquest reunió i concretar els terminis del refinançament el club roig-i-negre convocarà als socis en una assemblea extraordinària abans de final d'any. Per una altra banda, una de les altres prioritats de la junta directiva és la rehabilitació de les pistes exteriors. La presidenta roig-i-negra ha avançat que la Diputació de Tarragona facilitarà l'arranjament de les pistes de bàsquet, aquesta temporada, i d'hoquei, l'any que ve. Després, hi haurà sobre la taula el projecte de fer dues pistes cobertes a on es troba ara mateix el pàrquing del club.