Back to top

Mont-roig aprova per unanimitat demanar el desmantellament de les vies del tren

Mont-roig del Camp demanarà a l'Estat que compleixi els seus compromisos i desmantelli la via del tren per reemplaçar-les per una via verda. Es tracta d'un dels punts que s'han aprovat de forma unànime al ple municipal celebrat aquest dimecres.
El ple de Mont-roig del Camp aprova per unanimitat demanar el desmantellament de les vies del tren

Han hagut de passar poc més de tres hores perquè el plenari de Mont-roig del Camp debatés sobre el fet de demanar a l'Estat espanyol el compliment dels compromisos envers les vies de tren, que el municipi reclamarà que es desmantelli. Des de la formació d'Esquerra Republicana han apuntat que no tenen constància sobre el projecte de desmantellament, mentre que del PdeCat apunten que la via sempre ha estat present a Miami Platja. Per la seva part, C's ha lamentat la manca de consens municipal envers el text presentat. 

La proposta, que ha estat proposada en un primer moment per l'equip de govern, ha comptat finalment amb el suport de tots els grups municipals, no abans sense un debat on es qüestionava la temuda desconnexió de transport de la localitat. Des de l'equip de govern s'ha posat èmfasi en el fet que el terreny no es requalificarà en un futur i que sempre tindrà un caràcter ferroviari:

Finalment, totes les formacions han acabat donant suport al text, mentre el projecte del TramCamp no pugui ser una realitat. Aquest ha estat un dels punts més esperats en aquesta sessió ordinària del mes de maig, un ple que s'ha allargat fins les quatre de la tarda ben tocades.