Back to top

Mont-roig atura la concessió de llicències d'obres i activitats

El ple de Mont-roig ha aprovat aturar la concessió de llicències d'obres de gran envergadura i d'activitats durant un any. El consistori restà a l'espera d'un estudi urbanístic que pugui plantejar modificacions del POUM.
Mont-roig aturar la concessió de llicències d'obres i activitats avinguda Barcelona

Les obres de remodelació de l'Avinguda Barcelona que s'han d'iniciar a finals d'aquest mes de febrer o inicis de març i el desmantellament de les vies del tren un cop es posi en marxa el Corredor de Mediterrani pot derivar en modificacions del Pla Urbanístic d'Ordenació Municipal aprovat el 2007. El consistori va encarregar el passat desembre un estudi per determinar si serà necessari canviar els usos de solars. "Bàsicament el que suspenem és perquè no ens entrin projectes que ens afectin després en la transformació d'aquest espai", ha reblat el regidor d'Urbanisme Vicente Pérez, en la sessió plenari d'aquest dimecres.

En la mateixa línia s'ha manifestat el batlle, Francisc Morancho, ha afirmat que "amb aquesta modificació el que pretenem és una cirurgia perquè la casuística que hem tingut en aquest àmbit en els darrers anys ha estat de bastant desordre".

Per la qual cosa, el plenari de Mont-roig del Camp ha acordat aturar les concessió de les llicències d'obres majors i d'activitats durant el proper any.La suspensió es podria prolongar fins a dos anys si es considera que s'ha de fer un modificació de plantejament.