Back to top

Mont-roig del Camp estrenarà set parcs infantils en els propers mesos

Mont-roig i Miami Platja han celebrat, aquest diumenge, la tercera Festa de la Infància, una festa on els protagonistes han estat els petits que han nascut durant el darrer any. Actualment, des del consistori, s'estan enllestint els treballs de set parcs infantils perquè entrin en funcionament els propers mesos.
foto de grup a la festa de la infància

Emulant l'avinguda de la Fama de Hollywood, els nens i nenes de Mont-roig del Camp han tingut l'oportunitat d'estampar el seu peu en un mural, i és que el dia de la Festa de la Infància són ells es que es converteixen en les estrelles de la celebració. Aquesta és només una de les activitats de joc i lleure que han pogut fer als poliesportius de Mont-roig i Miami. On també s'hi han organitzat altres activitats com tallers de maquillatge i estilisme, zones de jocs gegants, un espai per al dibuix i un Photocall. El moment central de la festa, però, ha estat quan els recent nascuts han rebut un detall del consistori.

Entre les polítiques destinades a la primera Infància, destaquen l'aposta per les llars d'infants, amb l'obertura recent d'un espai per a  nadons de fins a sis mesos, i la renovació i posada en marxa de fins a set parcs infantils. Tal i com explica l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, "en tenim previst a la plaça Nova de Mont-roig, a la zona verda de Costa Zèfir, un altre nou a la urbanització Casalot, a l'avinguda Barcelona n'hi ha dos dins la remodelació, i després a la plaça de les Oliveres, i després a la plaça de les Oliveres. A més, a la pista d'estiu, que es reforma tota, també es posaran parcs infantils, a més aquest portarà una tirolina, que serà molt divertit".

Cada any al municipi hi ha, de mitjana, més d'un centenar de naixements. Una xifra força elevada, que en alguna ocasió, ha superat el nombre de defuncions.

Paraules clau:

Notícies relacionades