Back to top

Mont-roig, el municipi pitjor valorat pel COAC

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) ha publicat una enquesta per conèixer quin és el servei de llicències dels ajuntaments de Catalunya.
montroig

Avaluar el servei de llicències que atorguen els diferents ajuntaments de Catalunya. Aquest és l'objectiu amb què el Col·legi d'Arquitectes (COAC) va engegar el passat mes d'octubre una enquesta entre els professionals del sector.

Unes dades que han permès conèixer la durada, la satisfacció i la dificultat en l'obtenció de llicències d'obres majors. En aquest sentit, Mont-roig del Camp es posiciona com el municipi català menys ben valorat. Segons el col·legi d'arquitectes aquests mals resultats es deuen, en gran part, a la manca de recursos humans.

Satisfacció en el tràmit de llicències
Satisfacció en el tràmit de llicències - Enquesta COAC

Reus, uns dels municipis més ben valorats

Cambrils també ha estat un altre dels municipis de la demarcació de Tarragona amb una puntuació més baixa. A l'altra cara de la moneda, Reus s'ha posicionat com una de les poblacions més ben valorades i amb un temps d'espera menor de tot Catalunya, tal com destaca el president del COAC a Tarragona, Joan Tous

Els efectes negatius de l'enquesta del COAC

Posar sobre la taula aquestes dades podria provocar efectes negatius sobre els municipis. Per aquest motiu, des del COAC es posen a disposició dels ajuntaments per tal de revertir una possible pèrdua d'inversions.

Descarrega l'enquesta sobre el servei de llicències dels ajuntaments de Catalunya

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades