Back to top

Mont-roig es prepara per a les segones Jornades Gastronòmiques del Calçot

Una iniciativa amb la qual productors i restauradors de la zona reivindicaran la importància que té aquesta ceba dolça per al municipi del Baix Camp. I és que Mont-roig produeix, ni més ni menys, que uns 30 milions de calçots a l'any.
Mont-roig es prepara per a les segones Jornades Gastronòmiques del Calçot

Un total de 9 restaurant de Mont-roig i Miami oferiran durant les pròximes setmanes un gran ventall de plats i menús en què l'ingredient principal serà el calçot. Una ceba dolça que malgrat que s'associa a altres municipis veïns, Mont-roig també vol reivindicar la seva importància.

"Poder no som la capital reconeguda del calçot, però sí que el nostre territori cultiva més de 30 milions de calçots. És un producte molt nostre i per això hem volgut provocar aquestes jornades: per posar en valor aquest producte que és molt de Mont-roig", assegura la regidora d'Impuls Econòmic, Ocupació, Turisme, Comerç i Indústria de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez. 

Unes Jornades Gastronòmiques del Calçot que tornen al municipi després del gran èxit de la primera edició. Una iniciativa en què no només es donen a conèixer els diferents plats que es poden elaborar a partir d'un dels productes estrella de la temporada, sinó també els diferents restaurants i productors de la zona.

Del 15 de febrer al 3 de març, Mont-roig del Camp es convertirà en la capital del calçot per reivindicar un dels productes més cultivats del territori. I és que el municipi del Baix Camp produeix, aproximadament, uns 30 milions de calçots a l'any.

Paraules clau: