Back to top

Mont-roig recull més de 13.300 euros pels encausats de l'1-O

Objectiu superat amb escreix. La festa solidària en favor dels encausats pels fets de l'1 d'octubre a Mont-roig supera el repte d'aconseguir 13.300 euros. Aquests són els diners que s'han exigit als tres investigats en concepte de responsabilitat civil.
marcador de la festa solidària de Mont-roig del Camp

Un vermut solidari, música, gegants, castellers i tallers per a la canalla, han estat algunes de les activitats que l'Assemblea de Mont-roig del Camp, en col·laboració amb les Àvies i Avis per la Llibertat i el CDR Mestral, ha organitzat amb l'objectiu d'engrandir la Caixa de Solidaritat. Aquesta caixa és un fons econòmic per fer front a les despeses jurídiques o responsabilitats econòmiques que se'n deriven de la participació d'accions cíviques i pacífiques emmarcades en el procés cap a la independència.I és d'on han sortit els més de tretze mil euros que el Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus ha exigit als tres encausats de la població arran dels fets de l'1 d'octubre. I un cop fet el recompte del concert celebrat dissabte a la nit, en què hi van actuar músics com Cesk Freixes i Xavi Ciurans, cantant de Gertrudis, s'havien superat els disset mil euros

Des de l'organització remarquen que els diners recaptats no provenen només dels ciutadans de Mont-roig, sinó de les nombroses persones provinents dels pobles del voltant i de la comarca que també han participat a la festa i hi han col·laborat.

Encara s'haurà d'esperar unes quantes hores per conèixer el recompte final dels diners recaptats durant la festa. 

Paraules clau:

Notícies relacionades