Back to top

Mont-roig torna a aprovar la creació d'una oficina policial

La Policia Local de Mont-roig del Camp podria comptar, finalment, amb una oficina d'atenció al ciutadà al nucli que porta el seu nom. Així s'ha aprovat aquest dimecres al plenari celebrat a la Casa de Cultura Agustí Sardà a través d'una moció presentada per Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres.
Plenari municipal de Mont-roig del Camp

Malgrat que semblava que la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp havia d'acollir un plenari ben tranquil, la sessió va donar de si alguna que altra sorpresa. Concretament, va ser una de les dues mocions presentades pel grup municipal d'Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres, en què es demanava restablir el servei d'atenció al ciutadà de la Policia Local a les oficines de l'Ajuntament de Mont-roig.

Una demanada que malgrat que ja es va aprovar en sessió plenària fa dos anys i mig, concretament el passat mes de gener del 2017, encara no s'ha fet efectiu. Cal tenir en compte, però, que des de fa més de 10 anys, tots els efectius policials es troben a les dependències del nucli de Miami Platja, ja que és allà on es produeixin gran part dels delictes.

Així doncs, la formació capitanejada per Irene Aragonès ha tornat a portar aquesta demanda ciutadana al ple municipal on ha estat aprovada, tot i l'abstenció de Junts per Mont-roig Miami. Asseguren que, tot i estar-hi d'acord, presentar una moció que ja ha estat aprovada amb anterioritat no té sentit i consideren que s'hauria d'haver pressionat a l'equip de govern per fer-la efectiva.

Paraules clau: