Back to top

Montbrió es prepara per al Montbriart

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Montbrió ja es prepara per acollir aquest cap de setmana la quarta edició de la mostra d’arts visuals Montbriart. Una quarantena d’artistes del territori exposaran els seus projectes en diferents espais i racons del poble.
Tot perquè aquells que si acostin puguin gaudir de l’art del territori tot fent una passejada. Enguany l’artista convidada és la reusenca Fina Veciana i avui hem volgut avançar-nos i veure quina mostra ha preparat per l’ocasió.

Les tasses com la representació d’un moment personal abans de començar el dia, una sèrie dedicada a les cases d’Amsterdam o una altra centrada en el món dels castells. Són només algunes de les temàtiques que la reusenca Fina Veciana ha decidit plasmar en l’exposició central de la 4a edició la mostra d’arts visuals Montbirat.

Veciana exposarà una seixantena d’obres, quarta de les quals són creades expressament per l’ocasió. És el cas d’una sèrie dedicada a les comunitats, un tema que darrerament li crida molt l’atenció pel moment social pel que travessem.

Tot i que enguany és l’artista convidada del Montbriart, la reusenca ha participat en totes les edicions. Diu que es tracta d’una gran iniciativa perquè els artistes del territori tenen dificultats per poder ensenyar les seves obres.

La Fina no és la única que aquests dies ultima els detalls del Montbriart i és que aquest cap de setmana seran 44 els artistes locals que exposaran les seves creacions.