Back to top

Mor un home a Salou mentre treballava, talant un arbre

Els fets han passat aquest dimarts al migdia, al voltant de dos quarts d'una. L'home hauria caigut d'una grua, des d'una alçada d'uns set metres.
Els fets han tingut lloc aquest migdia

Els Mossos d’Esquadra han rebut avís a les 12.37 hores del matí que s’havia produït un accident mortal en una empresa encarregada de talar els arbres en una comunitatL’accident s’ha produït quan un home ha relliscat d’una grua ploma mentre estava talant un arbre i ha caigut d’una alçada d’uns set metres.

La víctima és un home de 54 anys i veí de Mont-roig del Camp

Acte seguit, els agents han intentat reanimar-lo fins a l’arribada del personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han continuat  les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però finalment  ha mort. Es tracta d’un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Mont-roig del Camp. 

Fins al lloc s’hi han desplaçat patrulles de Mossos d’Esquadra, Policia Local i SEM. Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com és habitual en aquests casos.