Back to top

El Morell optimista de cara a la permanència

SILVIA ANDREO

El Morell, filial del Club de futbol Reus Deportiu, no acaba d’adaptar-se a la Tercera Divisió. El nivell de la competició, una plantilla jove i la manca d’experiència en la categoria, fa que el conjunt que entrena Joan Anton Pallarès no acabi de trobar el camí de la victòria. Aquest diumenge va tornar a perdre al camp de l’Europa, una derrota que el manté en zona de descens. Tot i això, encara queda temps i l’equip és optimista. Creu fermament en la salvació.  

El Morell està patint més del compte en la seva primera temporada a Tercera Divisió. 22 partits disputats, 5 victòries, 5 empats i 12 derrotes, la darrera aquest diumenge al camp de l’Europa per 3 a 0. 7 jornades sense assaborir la victòria, només han aconseguit 3 punts de 21 possibles en els últims partits. Un entrar i sortir continu de la zona de descens cada setmana és el que viu el filial del Reus. 

Però encara queda temps per arribar a l’objectiu, 16 finals per endavant per redirigir la situació. I per guanyar aquests partits el Morell ha fitxat un vell conegut, el davanter Sergi Moreno que després d’assolir l’ascens a Tercera la passada temporada va marxar al Vilafranca. D’altra banda, la lesió d’un dels puntals de la defensa, el central Ángel Gavilán, que s’ha trencat els creuats, fa que hagin de seguir mirant el mercat per reforçar un equip que la temporada vinent vol seguir gaudint de la Tercera Divisió.