Back to top

A mort per salvar la crisi de resultats

Per primera vegada en la història del CF Reus al futbol professional, el club roig-i-negre ha entrat en zona de descens. Als resultats negatius sobre la gespa tampoc hi acompanya la situació financera del club. La crisi, de moment, només es pot combatre sobre el terreny de joc guanyant a l'Extremadura aquest dissabte al Municipal.
Xavi Bartolo en la prèvia del CF Reus - Extremadura UD

Paraules d'optimisme per part del tècnic roig-i-negre davant una situació igual de delicada tant dins com fora del camp:

Xavi Bartolo: "No sé quin tipus de solució trobarem ni amb quines condicions,  però estic absolutament convençut que abans que s'obri el nou mercat de fitxatges podrem estar en disposició de fer les coses com cal".

Els ànims al Club de Futbol Reus Deportiu no són d'alegria precisament, però la plantilla només pot solucionar la vessant esportiva, i aquest és l'objectiu de dissabte. Visita l'Estadi Municipal un rival que és penúltim a la classificació, l'Extremadura. Amb només nou punts, els roig-i-blaus estrenen nou tècnic a la gespa reusenca, Antonio Rodríguez, ex del Nàstic.

Tot i la urgència golejadora del Reus, Bartolo vol continuar donant prioritat a l'àmbit defensiu:

"El que més em preocupa és encaixar. Si no marques ni encaixes vas puntuant", comenta el tècnic roig-i-negre, "Continuem tenint mancances davant porteria, però hem de tenir aquesta a 0 amb més regularitat". 

El Reus s'hi juga molt en aquest partit i s'ha de centrar en aspectes que remeten únicament al joc, deixant de banda la gespa i la preocupació de si els inversos truquen o no a la porta. Tot i així, el handicap per aquest encontre pot trobar-se sobre el verd. Santiago Varón, àrbitre del polèmic Real Sporting de Gijón - CF Reus serà el mediador d'aquest encontre. Un fet que no preocupa però a Xavi Bartolo.

Xavi Bartolo: "Estic convençut de què Varón farà un bon arbitratge i que no decidirà ell el resultat final del partit".

L'aficionat ja no pot estar més temps de braços plegats davant la situació a les oficines i aquest dissabte ha convocat una protesta contra l'actual directiva. Amb cartells d'"Es ven el CF Reus", es pretén persuadir al màxim accionista reusenc amb l'objectiu de què vengui el club. La reivindicació tindrà lloc durant el partit, que s'iniciarà a partir de les sis de la tarda.