Back to top

Motivació per la nova fornada de cuiners i cuineres

Amb la voluntat de motivar a la nova fornada de cuiners i cuineres de l'institut d'hoteleria i turisme de Cambrils, una quinzena d'exalumnes d'aquest centre han compartit les seves experiències laborals. La trobada s'ha fet en el marc del Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, organitzada per la URV i l'institut cambrilenc.
Estelles Michelin comparteixen experiències amb la nova fornada de cuiners i cuineres

Una quinzena de cuiners i cuineres han canviat per un dia les cassoles i paelles per discursos motivacionals i vivències personals. En el marc del tercer Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, organitzada per la URV i l'Institut d'hostaleria i turisme de Cambrils, la nova fornada de professionals de la gastronomia ha pogut escoltar de primera mà les experiències d'antics companys del centre.  

Al congrés s'hi han trobat diferents agents implicats en el món del turisme, des de professionals relacionats amb la cuina fins als que gestionen allotjaments, sense oblidar els futurs professionals que encara s'estan formant. Tot plegat, amb la intenció de posar en comú sensacions que puguin fer créixer el sector amb segell de qualitat.

Notícies relacionades