Back to top

#Mouteacasa a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament del municipi organitza una caminada des de casa durant tota la jornada del diumenge 26 d'abril.
Imatge promocional de la caminada #mouteacasa

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant van renunciar, just en l'inici del confinament, a una de les competicions esportives més importants de la comarca; l'UT Llastres.

La tercera edició d'aquest esdeveniment s'havia de celebrar els dies 13, 14 i 15 de març, però les mesures restrictives imposades pel govern espanyol van impossibilitar-ne el tret de sortida.

Ara, el consistori vol tornar a revifar l'esperit competitiu dels habitants del municipi i organitzarà, aquest diumenge dia 26 d'abril, la Caminada #mouteacasa. Una iniciativa que consisteix a fer el màxim de passes possibles dins de la llar.

"L’objectiu és arribar a les 500.000 passes", així ho ha manifestat Diego Garcia, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

La inscripció a la caminada es pot omplir a través d'un formulari penjat a la pàgina web municipal i l'horari per realitzar la proposta és flexible, ja que aquesta s'allargarà durant tot el dia de diumenge.

Una iniciativa que forma part del programa #mouteacasa impulsat per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades