Back to top

Mr.Game es consolida com la fira de videojocs de la demarcació

Els amants dels videojocs tornen a tenir una cita aquest cap de setmana a firaReus. Del 8 al 10 de novembre, el Centre de Fires i Convencions acull, per segon any consecutiu, la Mr. Game. Una trentena de propostes, entre les quals Fortnite continua sent la més aclamada.
Portada de Mr. Game

FOTOGRAFIA: firaReus

El sector dels videojocs ja s'ha posicionat com la primera opció d'oci a escala mundial, per sobre del cinema. Un mercat de negoci que està en el seu punt àlgid. I això ho sap molt bé firaReus, qui torna a acollir, per segon any consecutiu, la fira de videojocs Mr. Game.

Del 8 al 10 de novembre, els amants dels videojocs podran escollir entre una trentena de propostes, sent el videojoc de Fortnite l'estrella principal. A més, tots ells es podran disputar en les diferents plataformes, tal com assegura la directora de Mr. Game, Macarena Masip

Tot i que la mitjana d'edat dels usuaris que van passar l'any passat pel Mr. Game se situava al voltant dels 20 anys, aquesta segona edició té una sorpresa preparada pels més veterans. La fira també acollirà un torneig de Tetris, amb motiu del seu 35è aniversari.

Novetats 2019

No obstant això, aquesta no serà la novetat principal, sinó que ho serà "el joc Death Stranding, l’últim llançament de Hideo Kojima, així com un videojoc amb realitat augmentada tematitzat en la Guerra de les Galàxies i també l’Ultimate Game Pass de Xbox, on es podrà jugar a la carta i escollir entre més de 100 videojocs". 

Al voltant de la fira també s'han organitzat una sèrie de tallers i cursos formatius, on destaca un taller d’iniciació per a crear un joc 2D amb Game Maker Studio. 

L'única fira de videojocs que existeix, actualment, a la demarcació de Tarragona obrirà les seves portes aquest mateix divendres 8 de novembre a partir de les 16.00h.

Paraules clau: