Back to top

El Muay Thai arriba a Cambrils

Des de fa poc més de mig anys, Cambrils té un club de Muay Thai, que agafa el relleu de l'antic club de boxa. El nombre de socis s'ha multiplicat per sis des de la seva creació al maig, tot i que de moment no es plantegen competir sinó que només volen dedicar-se a fer esport.
El Muay Thai arriba a Cambrils

El Muay Thai ha agafat el relleu que va deixar a Cambrils l'antic club de boxa. D'ençà que el passat mes de maig es va crear el Club de Muay Thai de Cambrils, amb només quatre socis, no ha deixat de créixer fins arribar als trenta-cinc lluitadors associats a l'actualitat

L'objectiu, segons explica el seu president, no és la lluita ni la violència sinó practicar esport de manera col•lectiva, convertint-lo en un exercici d'equip. Per això, encara no es plantegen competir. "Aquí venim, correm, fem esport, suem i quan acabem, cap a casa", explica el president i entrenador del club, Salvador Gayà. 

Tot i reconèixer que és un esport poc convencional al territori, també asseguren que poc a poc va guanyant adeptes. Fins i tot hi ha qui veu una possibilitat per dedicar-s'hi més endavant. "És un esport molt complet i molta gent comença a interessar-se per ell", afirma un dels lluitadors associats. O també qui, senzillament, li troba alguna utilitat de cara al futur. "Al principi no em feia molta gràcia però els meus fills estan contents i si ho necessiten poden defensar-se", assegura la mare de dos dels socis.

El Club Muay Thai de Cambrils entrena al pavelló situat al costat de la pista d'atletisme, gràcies a un acord amb l'Ajuntament que els hi cedeix l'espai. La quota de soci és de trenta euros mensuals i les edats dels integrants actuals es troben entre els vuit i els cinquanta-dos anys.