Back to top

Multa per als qui no remullin l'orina del gos

'Jo mullo, tu remulles'. Així es diu la nova campanya que l'Ajuntament de Reus ha iniciat per mantenir neta la ciutat. A partir d'ara, els propietaris de gossos hauran de dur una ampolla d'aigua i remullar l'orina de les seves mascotes. Si no ho fan, seran sancionats amb una multa de 800 euros. Aquestes sancions es començaran a aplicar a principis de juny.
Campanya 'Jo mullo, tu remulles'

No recollir els excrements dels gossos està sancionat per valor de 800 euros. El mateix passarà a partir d'ara si els propietaris de gossos no remullen amb aigua les seves miccions. Aquest és el missatge que llança l'Ajuntament de Reus amb la nova campanya 'Jo mullo, tu remulles'. Aquesta vol donar resposta a les demandes de la ciutadania per acabar amb les conductes incíviques que generen molèsties veïnals. Per fer-ho, des del consistori s'ha demanat un augment de la pressió policial.

Per acostumar els propietaris de gossos a remullar l'orina de les seves mascotes, els centres cívics estan repartint 6.000 ampolles d'aigua. Les sancions no s'aplicaran fins a principis d'estiu tot i que la intenció és que la conducta es rectifiqui des de ja. Al 2015, la Guàrdia Urbana va aixecar 161 actes per conductes incíviques i des de llavors, l'Ajuntament ha iniciat diverses campanyes per sensibilitzar sobre la recollida d'excrements.