El Municipal apropa el Reus a la permanència

El fortí reusenc ha esquivat la tercera derrota consecutiva dels roig-i-negres aquesta temporada. Un gol de Lekic al minut 51 ha donat la victòria al Reus que amplia les distàncies amb el descens fins a 7 punts, a l'espera de disputar-se l'últim encontre d'aquesta jornada entre el Barça B i el Huesca.
Fran Carbia en el partit a l'Estadi Municipal entre el CF Reus i el Cádiz

FOTOGRAFIA: LaLiga123

Surt el sol al Municipal en aquesta 35a jornada de lliga. El Cádiz, cinquè classificat d'aquesta Liga 123, no ha estat qui ha pertorbat el neguit dels roig-i-negres a l'espera de sumar els 9 punts que li restaven per aconseguir la salvació. Lekic ha estat l'autor del gol de la victòria reusenca, setè al seu compte particular.

Un partit que avui s'iniciava amb la baixa de Fran Carbia, indisposat per molèsties als isquiotibials, i amb Vítor Silva a la banqueta. Tant el Reus com el Cádiz no s'han mostrat massa agressius en la primera meitat, i és que són dos dels equips menys golejadors de la categoria. Poc perill i també poques arribades a les porteries rivals en els primers 45 minuts de matx.

El Reus s'ha aproximat a la porteria de Cifuentes al minut 7. Lekic ha rematat un xut de Yoda que ha sortit desviat per sobre el travesser. No ha estat fins al 27 quan Carbonell, ha fet una passa dins l'àrea al 25 serbi. La pilota ha anat a parar a les mans de Cifuentes, li ha relliscat al gadità, Haro l'ha recuperat però no ha pogut finalitzar la jugada.

Ha estat al minut 33 quan ha arribat l'ocasió més clara pels roig-i-negres. Una centrada de Miramón, que ha rematat Olmo, però la pilota ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria del Cádiz. Un gol ben anul·lat a Lekic per fora de joc ha tancat aquesta primera meitat de matx.

Un Reus molt més ofensiu en els últims minuts de la primera meitat ha sortit també més despert a la represa. Yoda, avui brillant, ha sabut llegir entre línies. El francès ha servit a banda a Carbonell que ha rematat la pilota a les mans de Cifuentes, l'esfèrica ha caigut dins l'àrea, perfecta per a què Lekic l'endinsés al fons de la xarxa (1-0). El col•legiat no ha xiulat un penal al 2 del Reus quan, després d'una gran carrera, s'ha topat amb un defensa gadità. Ha estat el serbi qui ha gaudit d'una nova oportunitat al minut 60 amb un xut que ha aturat Cifuentes enviant la pilota a córner.

Amb aquesta victòria el Club de Futbol Reus Deportiu escala fins a la 14a posició amb 44 punts. El descens el marca el Barça B, a l'espera d'efrontar-se encara en aquesta jornada al Huesca. El proper encontre dels roig-i-negres serà al Carlos Belmonte diumenge vinent davant l'Albacete.