Back to top

Musclos Paquito

Les receptes del Gastromòbil, restaurant Barlovento
musclos

El Juanjo Lanza és el cuiner del restaurant Barlovento, del Port de Cambrils, i avui ens porta una recepta de la casa, amb producte local i nom propi

Ingredients

  • 250 g musclos 
  • 125 g de ceba
  • 50 g d’all porro
  • 5 g d’all
  • 50 g de llagostins 
  • Oli
  • Sal 
  • Fumet 

Elaboració

  • Talleu una ceba de Figueres a la juliana i deixeu que s’estovi en una paella amb un raig d’oli. Quan estigui cuita, retireu-la. 
  • Talleu una altra ceba i un all porro i sofregiu-los en una cassola, a foc suau. Quan estiguin cuits, afegiu-hi l’all picat. 
  • Poseu els llagostins a la cassola i deixeu que es facin. 
  • A continuació, afegiu el fumet de peix i deixeu que bulli uns minuts. 
  • Retireu la cassola del foc i tritureu-ho tot. Ja teniu la salsa “Paquito”. 
  • Poseu un raig d’oli en una cassola i afegiu-hi la ceba que havíeu reservat. Afegiu els musclos del Delta i la salsa “Paquito” i deixeu-ho al foc fins que s’obrin. 

El Restaurant

cuiner

RESTAURANT BARLOVENTO

Passeig Miramar, 44

722 40 15 95

www.clubnauticcambrils.com

Paraules clau:

Notícies relacionades