Back to top

Música, conferències i cinema, eixos de la nova programació de la Fundació Catalunya-La Pedrera a Tarragona

Des del passat 1 de gener la Fundació Caixa Tarragona ha passat a integrar-se dins la Fundació Catalunya-La Pedrera. Una entitat més global que treballa en diversos àmbits com la cultura, el coneixement, l’àmbit social o el medi ambient. A més, també s’encarrega de la programació del seu auditori a Tarragona, on tot just aquest diumenge arrenca la programació de primavera-estiu.

 

Una vintena d’activitats culturals adreçades a tot tipus de públic configuren la nova programació de l’auditori de la Fundació Catalunya-La Pedrera a Tarragona. Entre elles destaca la cinquena edició del cicle de conferències ‘Experiència de periodista’, que organitza el Col·legi de Periodistes de Tarragona i que enguany comptarà amb la participació de Raquel Sans, presentadora del Telenotícies Vespre de TV3, el conseller editorial del Diari de Tarragona, Antoni Coll, i Ramon Besa, redactor en cap del diari El País a Barcelona.

 

A més, continuaran les noves temporades de cicles ja iniciats a l’hivern, com ‘Clàssica a l’Auditori’ o el cicle de cinema en versió original, que es realitza amb la col·laboració de l’Associació Cultural Anima’t i que ha esdevingut una de les activitats més concorregudes de l’auditori. En definitiva, la programació continua apostant per aquells àmbits que tenen una bona acollida entre el públic.

 

Aquesta programació de primavera-estiu és la primera que s’ha organitzat des de la nova Fundació Catalunya-La Pedrera, de la qual forma part l’antiga Fundació Caixa Tarragona.

 

Tot plegat arrenca aquest diumenge amb l’última proposta del cicle ‘Matins en família’, ‘La cigala i la formiga’, i una nova sessió de cinema en versió original amb la projecció de la pel·lícula ‘Amor bajo el espino blanco’. Ja dilluns es donarà el tret de sortida al cicle ‘Experiència de periodista’ amb la barcelonina Raquel Sans.