Back to top

Música i dansa per a recordar els difunts al Cementiri de Reus

El cementiri de Reus ha celebrat el 4t. Concert per al Record aquest dijous. La Banda Simfònica de Reus, sota la batuta de Ramon Reverté, ha ofert als gairebé 500 assistents un repertori que homenatja a aquells que ja no hi són i reposen en el recinte funerari.
Concert per al Record al Cementiri de Reus

El Cementiri General de Reus, gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, ha acollit aquest dijous al vespre el Concert per al Record. Un esdeveniment que apropa la música al recinte funerari per a honrar els difunts que hi reposen. Aquesta edició s'ha dedicat a la ballarina Roseta Mauri i ha comptat amb la participació de l'Escola de Dansa del Centre de Lectura i l'Escola de Dansa Artis de Reus.

El concert, concebut amb el màxim respecte, s'inscriu dins la Setmana Europea dels Cementiris en la qual diversos cementiris catalans i europeus celebren actes similars. L'organització de l'esdeveniment, destaca la rellevància històrica i cultural del recinte funerari i el sentit divulgatiu del patrimoni artístic de l'emplaçament. L'actuació, a càrrec de la Banda Simfònica de Reus, ha recollit músiques de diversos estils en el seu repertori. 

Aquesta és la quarta edició del Concert per al Rercord i ha comptat amb la presència de 500 persones.