Back to top

Natalia Moreno, al campionat europeu universitari

Natalia Moreno participa aquest cap de setmana al campionat europeu a Croàcia. La taekwondista està preparada per afrontar la competició, després d'haver aconseguit dues medalles d'or al campionat d'Espanya aquesta temporada.
Taekwondo

Natàlia Moreno, se'n va a Croàcia a participar en el campionat Europeu Universitari durant cinc dies. L'esportista s'entrena al gimnàs Damian de Reus. Allí rep gran suport per part d'entrenadors i companys, i durant els seus anys en categories junior  ha quedat com a mínim una vegada campiona d'Espanya en cada categoria. De cara al Campionat Europeu la jove taekwondista té els objectius molt clars per afrontar aquest nou repte: aconseguir com a mínim el bronze. 

La temporada passada va ser la campiona d'Espanya en la categoria sènior, tot i que va ser una competició difícil ja que s'enfrontava a esportistes més experimentats. Per aquesta competició s'ha preparat participant en un open internacional on va aconseguir una medalla de bronze, en competicions universitàries, i en el campionat d'Espanya, on es va emportar dues medalles d'or. Per al seu entrenador es tot un orgull que els esportistes que surten d'aquest club petit arribin a participar en campionats europeus.

Actualment, la jove taekwondista està entrenant al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat durant la setmana. Allí segueix uns entrenaments molt estrictes i dedica tot el temps a preparar-se per afrontar nous reptes. El proper objectiu és el campionat europeu sub-21, el qual se celebrarà del 5 al 8 de setembre a Suècia.