Back to top

Natxo González rep el guardó 'Trofeu Fort'

El 'Trofeu Fort' té com a objectiu distingir la trajectòria dels professionals del club roig-i-negre. El guardó és una iniciativa del Grup de Periodistes Josep Fort, un col·lectiu de professionals de la comunicació de la ciutat.
trofeu fort natxo

L'exentrenador del Club de Futbol Reus, Natxo González, ha rebut el guardó 'Trofeu Fort'. Aquest premi té com a objectiu distingir la trajectòria dels professionals del club roig-i-negre. La primera edició del trofeu ha estat per l'extècnic basc, amb voluntat de reconèixer, tal com assegura el Grup de Periodistes Josep Fort: "la seva impecable trajectòria en les dues etapes en la que ha estat el màxim responsable del primer equip".

El tècnic basc, que ha entrenat el CF Reus en dues etapes diferents, ha estat un dels màxims protagonistes de la història recent roig-i-negre. L'exentrenador ha estat 3 temporades a la capital del Baix Camp i és considerat un dels millors tècnics de la història del club amb l'ascens a Segona Divisió. Natxo González ha posat punt i final a la seva trajectòria amb el CF Reus i la temporada que ve tindrà el repte d'entrenar el Real Zaragoza, un projecte que aspira a ascendir a Primera Divisió.

Natxo González, que està gaudint d'uns dies de vacances per Cambrils, ha donat les gràcies pel reconeixement i ha agraït el respecte vers la seva persona que han tingut els mitjans de comunicació. En un acte en petit comitè a la Cambra de Comerç, l'extècnic roig-i-negre ha demanat als periodistes donar suport a l'equip en "els bons i mals moments". A més, ha comentat "no deixeu de somiar perquè tard o d'hora els somnis arriben", fent referència a la fita història de l'ascens a Segona A.

El Grup de Periodistes Josep Fort és un col·lectiu de professionals de la comunicació que s'apleguen, de manera puntual, per parlar d'esport en general i de futbol en particular. Honoren la memòria del periodista esportiu reusenc Josep Fort Sugranyes.